2016. augusztus 2., kedd

hogyan léptünk szintet az integrálódásban (és hogyan felejtettem ezt a bejegyzést piszkozatban két napig)

Igen egyszerű volt, és alig pár hónapba telt, hogy megvalósítsuk: vettünk egy kerti grillsütőt meg kerti bútorokat, és rendes luxemburgi őslakos bevándorló módjára órákat töltöttünk a faszenet bűvölve a teraszon. 

Tegnap megint elmentünk az Ikeába, ezúttal Kleinbettingenből sétálva a határ mentén, nagyon hangulatos volt, jobb oldalon kukoricás/szántóföld/legelő/építkezés, bal oldalon autóút. De ezúttal nem voltunk egyedül, mert a vonattól jött ugyancsak gyalog egy pasas, ugyanoda, majdnem ugyanazon az útvonalon. :D
Eredetileg íróasztalért mentünk - ez is az integrálódás vagy letelepedés következő fázisa, mert én íróasztal nélkül nem tudok meglenni -, és ezt is megvalósítottuk, viszont közben belebotlottunk a grillsütőkbe, és pont volt egy olyan, ami méretben és jellegben is tökéletesnek tűnt, úgyhogy vettünk azt is, meg kerti bútorokat is, és tegnap kint is vacsoráztunk a teraszon, olyan jó volt, tiszta Gárdony-fíling. :) 

Délután megnéztük a Pfaffenthal Liftet, nemrég nyitották meg, marha jó, üvegből van a fala, úgyhogy lehet belőle csodálni az egész óvárost.

Képek:

Leendő ebéd az Ikeába vezető út mentén. 
Új kedvenc bögrém :))
Panoráma a liftből.
Örülök a liftnek!

Kanner in the city, azaz "gyerekek a városban"-program a Place Guillaume II-n :)
Kert, berendezve.

Munkafronton is vannak híreim, majd egy következő bejegyzésben kifejtem. És igen, egyszer még Koppenhágáról is írok... és/de holnaptól vasárnapig Amszterdamban leszünk. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése