2021. január 29., péntek

nem is zordon a január

Nagyon rossz bloganyuka vagyok, hogy ennyire elhanyagolom ezt a felületet. De sajnos mostanában jóval kevesebbet alszom, mint szeretnék, úgyhogy - ki hitte volna, hogy egyszer ilyen kijön a számon - egyszerűen nincs időm ilyen úrnői huncutságokra, mint a blog. 

Azért arról megemlékezem, hogy ez az év nagyon jól indult, szerintem soha nem voltam ennyire optimista és feldobott januárban, mint idén, még az alváshiány ellenére is. A legfőbb oka ennek természetesen a kis Dániel, aki hihetetlenül szociális és interaktív lett így a hetedik hónapra (tegnap töltötte a hét hónapot, úristen), gőgicsél, hümmög, kacag, rötyög, berreg, és mindezt párbeszédes formában (is), jól el lehet vele beszélgetni akár a dialektikus materializmusról is - senki ne lepődjön meg, ha a válasz egy tömör és megfellebbezhetetlen ÖE E E EEENNN EMME lesz. Próbál kúszni, minden (is) érdekli, és annnnnyira édes, hogy nincsenek szavak. Három hónap múlva ilyenkor nekem már újra meló... 


A másik oka a lendületes évkezdésnek, hogy az első bő két hétben gyakorlatilag végig hó volt, és olyan gyönyörű volt...! Még egy átalvatlan (!) éjszaka után is örömmel mentem sétálni, hóóóó!


A harmadik pedig, hogy elkezdtem az Anyatest Projekt Hurrá, szültem! elnevezésű nyolchetes edzésprogramját, most tartunk a harmadik hét végén, minden hétköznap tornázom, nagyon jólesik és szédületes gyorsasággal elkezdtek lefele menni a kilóim is (nyilván nemcsak a tornának, hanem főleg a kevesebb kajának köszönhetően), úgyhogy nagyon motivált vagyok, hogy legalább a terhesség előtti súlyomat minél hamarabb visszanyerjem (már csak 5 kiló). Aztán lehet tovább menni lefele persze. ;)


1 megjegyzés: