2021. március 31., szerda

tavasz

Ma valahogy annyira jó, harmonikus napunk van :) Jól aludt végre Dani is meg mi is, süt a nap, virágzik minden, kék az ég, még főzni is volt időm és még most egy jóga is belefért. Csak ilyen napokat szeretnék kérni ezután is, köszönöm!


3 megjegyzés:

 1. Szia Vera! Kicsit elmaradva visszafelé írnék pár gondolatot a március 28-i bejegyzésedhez. Az egyik képen Dani hasonfekve "rámolná" ki épp a táskáidat a szekrény alsó polcáról. Erről eszembe jut az én fiam, aki 1984-ben ugyanígy közlekedve a konyhaszekrény alsó polcáról imádott mindent kiszedni. Akkor nem tűnt olyan viccesnek számomra, mint most a Daniról készült kép.
  Hihetetlen gyorsan elszaladt nekem ez a kilenc hónap, és azt hiszem hipp-hopp már azokat a képeket fogjuk látni, ahol Dani már szalad.
  Milonka kisfia és Dani szinte egyidősek, ha közel laknátok egymáshoz, akár "barátok" is lehetnének.
  Imádom látni mindkettőjüket.
  És most előjönnék a "farbával". Ha kaphatnék Daniról egy fényképet, hogy lássam a zsivány kis arcát is, akkor húúú, de boldog lennék. Azt is megértem, ha nem szeretnél kivételt tenni. És akkor sem lenne bennem semmi neheztelés. De próbálkozni lehet:)))
  (e-mailom: kaposine54@gmail.com)
  Üdvözletem Mindhármótoknak Debrecenből: Éva

  VálaszTörlés
 2. A kép megérkezett, nagyon köszönöm. Válaszoltam is, de a rendszer címzett hiányában nem tudta továbbítani. (Nagyon cuki:)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát ez érdekes, pedig van címzett :)) de a lényeg, hogy tetszik, örülök!

   Törlés