2021. április 5., hétfő

minden hétfőnek ilyennek kéne lennie (mínusz az időjárás)

Ma (is) olyan jó napunk volt! Egész sokáig, majdnem 9-ig aludtam (volt benne minimális éjszakai fentlét, meg egy óra 6-tól 7-ig), jó hosszút sétáltunk a városban délelőtt...ez az én műalkotásom: a maszkot a földön találtam, Gandhi "lábainál"

... aztán hazaérve valahogy annyira éreztem a futócsít, hogy az ergya időjárás (erős szél, hideg, eső) ellenére elindultam, és csodálatosan fantasztikusan jólesett, valahogy katartikus* volt az esőben futni, egy idő után jól is esett (hahahahaha), de addig is az volt bennem, hogy érzem, hogy élek, és igenis tudok esőben és szélben is futni, és semmi nem akadály, és minden(ki)t legyőzök, főleg magamat. Szép magyarul mondva fless volt! Az appom azt mondta, 4,7 km-nél tartok, amikor visszaértem a házunkhoz, úgyhogy mondtam neki, hogy anyád, és mentem még 300 métert, nehogymár ne legyen meg az az öt kilométer :D Aztán kifacsartam magamból húsz liter vizet. (Most, amikor ezt írom, kék az ég és süt a nap. Nókomment.)


az önkioldó csodákra képes!

Aztán amíg a fiúk délután sétáltak, én megfőztem ezt holnapra, egyelőre istenien néz ki és az illata is jó, de nagyon érdekelne, hogy vajon az íze milyen lesz. Közben Fannival beszélgettünk, főleg az oltásokról, hát hová lesz a világ, komolyan, mi a következő, az időjárás?! :P*más is folyton katarKtikust akar írni, vagy csak én????

3 megjegyzés:

 1. olyan erdekes, en imadom a meleget, de az ‘annyira nagyon erzem, hogy elek’ katarziselmenyek nekem is hideghez, esohoz, hideg vizhez, jegesohoz es hasonloan baratsagtalan elemekhez kotodnek 😃

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen, a hideg pezsdíti fel a vérkeringést... :)

   Törlés
 2. A szélben futáshoz minden elismerésem. Szerintem az a legborzalmasabb sportolási forma :)

  VálaszTörlés