2021. május 28., péntek

Kedves Naplóm!

Itt volt anyukám a pünkösdi hosszúhétvégére! :) Nem volt egyszerű, mert a KLM-mel repült, amszterdami átszállással, és ehhez kötelező a 72 óránál nem régebbi negatív PCR, és eredetileg kedd délelőtt ment volna haza, de kiderült, hogy Luxiában egyszerűen nem lehet szombat kora reggelnél későbbi időpontban tesztet csináltatni úgy, hogy annak kedd előtt legyen is eredménye, mert pünkösd és zárva voltak a laborok... Az összes lehetőséget csekkoltuk, de nem és nem volt megoldás, kivéve, hogy átfoglaljon egy későbbi járatra, úgyhogy végül így is lett. És amikor azt hittük, hogy minden rendben és zökkenőmentes, akkor a KLM-nek sikerült elkevernie a csomagját (tele Daninak szánt cuccokkal!), de szerencsére másnap ide is ért. A kolbász és a túrórudi pedig szerencsére a kishátizsákjában voltak :)))
Sajnos végig undi idő volt, esett, fújt, hideg volt, úgyhogy fagyoskodtunk (és szeleskedtünk), de persze nem is ezért jött elsősorban, hanem az Unokát látni. :) Ez olyan fura nekem, hogy ő nagymama - és szerintem még (?) neki is. Persze az 1000 km nem segít, nincs az a "rendes" nagyszülősködés, mint ami lenne, ha egy városban élnénk... :( Daninak így elég sokáig tartott felengedni vele szemben, nagyjából a harmadik teljes napon kezdte el nyújtogatni felé is a kezét meg neki is adogatni a szöszöket (♡). De simán elaludt már a második nap a babakocsiban úgy, hogy anyukám tolta, illetve tőle is elfogadta a kaját, szóval ilyen szolgálatokra jó volt neki azért :D 
Én ez alatt a pár nap alatt megtanultam makaózni, snapszerozni és svindlizni. :D Folyt. köv. augusztus elején, ha minden igaz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése