2018. augusztus 4., szombat

Mamma Mia! 2+1

Múlt szombaton láttam a Mamma Mia! film második részét egy kolléganőmmel - isteni volt, vicces, szórakoztató, helyenként persze irtó giccses, de hát ez eleve nem egy komolyan vehető műfaj, szóval belefért. És hát a legjobb ABBA-slágereket megismételték (az első részhez képest), különben elég nagy ziccert hagytak volna ki, és valószínűleg negyedennyien se néznék meg a folytatást. Nekem kellemes meglepetés volt, hogy még a sztori is érdekes volt - az első rész mínusz 25 év történéseit mutatta be, Donna fiatalkorát, egészen Sophie megszületéséig, persze közben párhuzamosan Sophie jelenlegi élete is zajlott. Nyilván nem a sztori a lényeg egy ilyen filmben, de én tényleg minden szempontból nagyon élveztem a dolgot (és a kolléganőm is).


Ettől kedvet is kaptam, hogy elmenjek csütörtökön a Cinémathèque és a luxembourgi önkormányzat által szervezett szabadtéri Mamma Mia!-vetítésre (mármint az első részére), és nagyon jó döntés volt! Két kórusos barátnővel mentem, és hihetetlen hangulat volt! Tele volt az egész tér, mindenki énekelt és táncolt, tapsolt, nevetett... Óriási volt, tényleg!4 megjegyzés:

 1. Mi is láttuk, és jó kis laza film volt, sok jó zenével, életöröm érzést az nagyon hozta az elsőrész, és ez a második is.

  A végénél Amy Winehouse az azért nem volt - finoman szólva - megnyerő, ennyire szétplasztikázott arcot, és a végénél egy rossz megvilágítással még rátettek egy lapáttal.)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jaj bocs elírtam nem Amy Winehouse /csak pont ezt a zenét hallgatom/, hanem Cher

   Törlés
  2. jaj hát amikor Cher megjelent egy darab ránc nélkül az arcán... :'D

   Törlés
 2. De jó! Én is tervezem megnézni :(

  VálaszTörlés