2016. április 9., szombat

szombat

Máris szombat este van?! A hétvégék mostanában annyira rövidek és gyorsak valahogy. Mondjuk sokat segít, hogy sokáig világos van, úgyhogy ha hétköznap munka után még van energiánk programot csinálni, akkor nincs az, hogy "de már este van". 
Na, szóval ma egy csomó mindent csináltunk. Először is elmentünk a bertrange-i Intersportba B.-nek túracipőt meg mindkettőnknek biciklit nézni, végül két túracipővel és azzal jöttünk ki, hogy 900 eurónk sajnos nincs biciklire (EGY biciklire, hogy pontos legyek), úgyhogy majd megnézzük az auchanos felhozatalt meg a használtakat. Aztán hazajöttünk ebédelni, majd a szép idő örömére teljesítettük a 19-es CFL-kirándulást (Dommeldange-Walferdange), az pont egy ilyen délutáni táv, 5,7 km, szerintem kb. két óra alatt tettük meg, jó lassan, mert ötméterenként megálltam mohát meg birkát fényképezni. :D

Ez itt van tőlünk 50 méterre, de csak most tűnt föl.
dommeldange-i tavasz :)
B. méhecskéket ment ki a szökőkút vizéből <3
a Kínai Nagykövetség és parkja
út kutyatejjel
az új túracipőm - életem első 38-as cipője szerintem :D
sárga virág, amelynek nem tudjuk a nevét
moha

birkák panorámával

panoráma birkák nélkül
birka panoráma nélkül ("Bárány Attila vagyok, dídzséj.")
birkák még
újabb birkák panorámával
Cső!
barátkozunk
fürtös gyöngyike-mező Walferdange-ban
Este pedig elmentünk kiülni egy Updown nevű helyre T.-vel, aki a Bizottságnál fordít és tök jófej, meg P.-vel, aki a vőlegénye, május végén lesz az esküvőjük. Kicsit féltem, hogy lesz-e elég téma meg B.-t nem fogjuk-e nagyon kihagyni a beszélgetésből (P. is fordítóirodában projektmenedzser), de nem, és nagyon jól éreztük magunkat. :)

még sajttál is volt

2 megjegyzés: