2016. április 8., péntek

TGIF, avagy a negyedik hét vége

Annyira gyorsan megy az idő, pont tegnapelőtt elevenítettem fel B.-nek a rendkívül kellemes, kiegyensúlyozott, boldog és optimista (SE!) időszakot másfél-két hónappal ezelőttről, amikor fogalmam se volt, mi lesz február vége után, és nem tudtam elképzelni más rutint, mint a bizottsági fordítógyakornokét. Jó is volt...! (Mármint nem ez a bizonyos időszak, hanem a fordítógyakornok-rutin.) 
Anyway, szóval ma volt a negyedik péntekem a versenyszférában, és így kezdődött:

Mindennapos látvány reggel, ahogy szemben a nap fölkel a domb mögött és átsüt a ködön meg a füstön.
Szerintem gyönyörű!
Ez meg már Bertrange, épp sétálok a buszmegállóból a munkahelyre.
Sajnos a napsütés nem nagyon maradt meg a nap további részében, de mivel úgyis bent ülök egy irodában, szinte mindegy, hogy kint milyen idő van. 
Az utóbbi napokban amúgy alig van mit csinálni bent, nagyon kevés fordítást rendel a Bizottság, de ez minden régebbi kollégám szerint normális, és állítólag mindig hullámokban jönnek a megrendelések, van, hogy rengeteg, utána van, hogy hetekig alig valami. Nem tudom, én szívesen kiegyeznék a kiegyensúlyozott(abb) munkaterheléssel - tudom, nekem semmi se jó -, az első két hetemben rengeteg dolog volt, az elmúlt másfél hétben meg egész nap olvastam meg FB-oztam bent, e-maileket csak azért nem írok, mert a gmail le van tiltva. :P Mindenesetre mindenki előre fél a júliustól meg az augusztustól, amikor állítólag mindig rengeteg a megrendelés, viszont mindenki - a projektmenedzserek és a fordítók is - szabira megy. Csak jussunk el odáig...! 

Ma este megint elmentünk olyan irányba sétálni, amerre még nem voltunk, de ismét Beggen felé, az erdőben, ami mögöttünk a hegyen terül el (sic). 

Esti kérdés: hogy lehet ilyen szép az ég?
Csak hogy mi is szerepeljünk néha :)
Cipőszelfi

Az út motívumától nem tudok elszakadni...
Tavaszodó táj
A hétvégére már vannak terveink, holnap elmegyünk biciklit nézni meg úszni, este találkozunk egy volt bizottsági kolléganőmmel meg a barátjával, vasárnap meg megyünk a Müllerthal Trail szezonnyitó kirándulására egy másik volt kolléganőmmel és a férjével, még egy magyar házaspárral és várhatóan még 500+ másik emberrel. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése